Verhuizing Hondenschool Haco

Na bijna 9 jaar les te hebben gegeven bij ’t Stokske zijn wij per januari 2016 verhuisd naar de locatie aan de Oirschotseweg. U kunt ons omheinde veld vinden tussen huisnummer 32 en 34 (locatie Gilde St. Joris) aan dezelfde kant van de weg als Eetcafé Zalencentrum ’t Draaiboompje.

Met dank aan onze vrijwilligers die ons hebben geholpen het veld te omheinen, een berging te plaatsen etc. kunnen onze lessen meteen doorgaan. Onze grote dank gaat uit naar: Ben en Joanna (Communicatie- en PR Bureau Vervoort), Guido, Joyce (Joyce Hair), Karel, Annemiek en de kinderen Gijs en Geert (Van de Schoot las en montagebedrijf), Marion (Quiebus Goirle), Marleen, Mira, William (Openhaardenspecialist).

Routebeschrijving:

Komende vanuit Moergestel rijdt u op de Oirschotseweg en ziet u aan de rechterkant ’t Draaiboompje, direct aan de linkerkant vind u de parkeerplaats. Als u de parkeerplaats oprijdt, houdt u zover mogelijk rechts aan en dan ziet u schuin aan de overkant de grote houten poort die toegang geeft tot het veld.

Komende vanuit Oirschot rijdt u op de Oirschotseweg eerst aan de linkerkant het veld voorbij, dan ziet u aan de linkerkant ’t Draaiboompje, direct aan de rechterkant vind u de parkeerplaats. Als u de parkeerplaats oprijdt, houdt u zover mogelijk rechts aan en dan ziet u schuin aan de overkant de grote houten poort die toegang geeft tot het veld.