Onze huisregels

Alleen honden die deelnemen aan één van onze cursussen zijn toegestaan op het veld!
 1. Uw hond moet een geldig inentingsbewijs hebben. Het inentboekje wordt de eerste les gecontroleerd, u dient dit dus bij u te hebben. Heeft uw hond diarree, komt u niet naar de cursus en vragen wij een gezondheidsverklaring van de dierenarts voor u weer naar cursus komt.
 2. De hond heeft een niet slippende halsband of tuig om met daaraan een normale lijn, alleen dan kan aan de cursus worden deelgenomen. Andere materialen zoals slipkettingen, halti’s en dergelijke zijn niet toegestaan.
 3. Honden dienen voor aanvang van de les goed uitgelaten te zijn, omdat ons trainingsveld ook voor andere doeleinden wordt gebruikt. U ruimt de ontlasting van uw hond bij een ongelukje op en rond ons veld altijd zelf op en deponeert dit in de daarvoor bestemde afvalbak. Zorg dus voor een zakje voor eventuele ongelukjes. Ook op het parkeerterrein dient u de ontlasting van uw hond op te ruimen!
 4. U zorgt zelf voor voldoende beloningsbrokjes die de hond graag lust.
 5. Iedere les brengt u een speeltje mee wat je samen vast kunt houden en niet piept (flosstouw o.i.d.).
 6. Kinderen zijn welkom. Als ze jonger zijn dan 12 jaar mogen ze niet met de hond werken. Voor kinderen in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar is dit ter beoordeling van de cursusleiding.
 7. U schrijft in voor een cursus of dit moet anders zijn overeengekomen. Dat wil zeggen dat gemiste lessen niet kunnen worden ingehaald of terugbetaald.
 8. Bij alle cursussen geldt, dat het cursusgeld aan het einde van de eerste les contant betaald dient te worden.
  Er wordt geen restitutie verleent van het cursusgeld.
 9. U zorgt zelf voor een WA-verzekering. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door u of uw hond. De kosten worden, indien nodig, op u verhaald.
 10. Door in te schrijven voor één van onze cursussen, verklaart u akkoord te gaan met de geldende huisregels.