Cursusinformatie

Algemene informatie

Onze cursussen zijn voor honden van alle leeftijden. Pups zijn welkom vanaf ongeveer 8 weken als de pup op schema zit met de inentingen. U hoeft dus niet te wachten tot uw pup alle 3 de entingen gehad heeft! Vaccinatie tegen kennelhoest is niet verplicht, deze is alleen verplicht als uw hond naar een pension moet.
Wij zijn een door Quiebus goedgekeurde kwaliteitshondenschool.


Bij ons staat het welzijn van de hond centraal. Daarom zijn half-check’s, slipkettingen, prikbanden, gentle leaders, halti’s, anti-trektuigen etc. bij ons niet toegestaan.

Uw hond loopt aan een gewone, niet slippende halsband of een normaal tuig en een normale riem, geen uitlooplijn.

Wij trainen in kleine groepen van maximaal 6 cursisten per instructeur omdat we iedereen advies op maat willen geven. Elke combinatie is tenslotte uniek.

In principe gaan onze lessen altijd door, zo niet dan informeren wij u tijdig, vaak per email. Indien u verhinderd bent, stellen wij het op prijs als u dit even doorgeeft.

Voor meer informatie kunt u bellen (06-45193671) of mailen om de mogelijkheden door te spreken.

Trainingslocatie

Onze trainingslocatie is het omheinde veld aan de Oirschotseweg tussen huisnummer 32 en 34, vlakbij Eetcafé Zalencentrum ’t Draaiboompje in Moergestel.

Trainingstijden

Onze cursussen vinden plaats op zaterdag. Wij starten vanaf 09:00 uur, dit wil dus niet zeggen dat uw groep om 9 uur start!!!.

Theorieavond

Voor de puppen en de beginners is een theorieavond bij de cursus inbegrepen. De onderwerpen die o.a. op deze avond aan de orde komen zijn:

  • Algemene info Hondenschool HACO
  • De hond binnen het gezin
  • Kind & hond
  • Hondentaal / communicatie
  • Socialisatie
  • Hoe leert een hond
  • Straffen en belonen

Cursussen en prijzen:

De kosten voor onze cursussen zijn:

Puppy cursus 12 lessen € 90 inclusief cursusboek, theorieavond en examen

Beginners cursus 10 lessen € 80,= inclusief theorieavond

Vervolg cursussen gehoorzaamheid 12 lessen € 80,= inclusief examen

Combi cursussen 10 lessen € 80,= dit is een combinatiecursus van gehoorzaamheid en spel

Privé lessen zijn in overleg mogelijk vanaf € 15,00.

U betaalt per cursus en niet voor het aantal lessen. Bij alle cursussen geldt, dat het cursusgeld aan het einde van de eerste les contant betaald dient te worden.
Er wordt geen restitutie verleent van het cursusgeld.

Mocht u 3 lessen of meer missen in één cursus, is het ter beoordeling van de instructeur of u aan het examen kunt deelnemen.

 

Voor mensen die in aanmerking komen voor de meedoenregeling gelden afwijkende tarieven. Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u uw cliënt nummer op het inschrijfformulier te vermelden. Voor mensen die aangemeld zijn via de meedoenregeling is, zodra de aanmelding rond is, ook geen restitutie mogelijk voor de niet gevolgde lessen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.